• OMDAT

    Uw woning krijgt nooit een tweede kans voor een eerste indruk!

VASTGOEDSTYLING
snellere verkoop
hogere opbrengst

FOTOPRESENTATIE
kijkers worden kopers
ook op internet

BEZICHTIGING
verkoopbegeleiding terwijl u aan het werk bent

MEUBELVERHUUR
gevoel van thuis in
een ingericht huis

Meesters vastgoedstyling is gespecialiseerd in het optimaal presenteren van woningen. Vastgoedstyling wordt toegepast op woningen die in de verkoop gaan of al te koop staan. Met een beperkt budget en veel creativiteit restylen wij uw woning binnen een paar dagen. Een kleine investering die zich zeker gaat terugverdienen.

Meesters vastgoedstyling is uniek in Nederland! Vergeleken met vele andere stylisten hebben wij aan de kant gestaan van de kopers. Door onze jarenlange ervaring in de makelaardij weten wij als geen ander hoe de potentiële koper naar uw woning kijkt.

Meesters vastgoedstyling weet uit ervaring hoe belangrijk een eerste indruk is. Of het nu na de uitvoering van ons restyle plan is of op het moment dat u denkt dat uw woning verkoop klaar is, wij maken graag voor u een professionele fotoreportage die u of uw (internet) makelaar kunt gebruiken voor bijvoorbeeld Funda.

Meesters vastgoedstyling richt ook een leegstaande (model) woning sfeervol in met huurmeubels waardoor u de kans verhoogt op een snelle verkoop. Wij informeren u graag over de mogelijkheden

Meesters vastgoedstyling helpt u met de voorbereidingen van een bezichtiging en/of met de landelijk ‘open huizen’-dag. Wij zetten nog even de puntjes voor u op de i voordat de potentiële koper uw woning komt bezichtigen. Het verzorgen van een bezichtiging met een potentiële koper is Meesters vastgoedstyling op het lijf geschreven!

Neem contact met ons op

We denken graag met u mee. Bel gerust voor een vrijblijvend gesprek